korting tassenmuseum

Let op: Museumkaarthouders hebben gratis toegang tot het museum. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit museum te bezoeken. Een leren tas met dekplaat van een schildpad uit 1820, een leren clutch in de vorm van Normandi en een Franse pronto wonen kortingscode portefeuille met liefdesgedichten en miniatuur uit 1806. TOP, dEAL, ontvang nu je entreebewijs voor het Tassenmuseum direct op je smartphone! Reserveren kan online onder vermelding van de actie MK2016 in het opmerkingenveld. Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam is het museum waar je je kunt vergapen aan de meest bijzondere tassen en er tegelijkertijd achter komt welke geschiedenis hier achter schuil gaat.

Bekijk oude tassen maar ook originele Versace handtassen die van Madonna zijn geweest.
Ook leer je over de ontwikkelingen van tassen van de middeleeuwen tot vandaag de dag.
Je koopt nu de goedkoopst entreebewijzen via Tiqets.
Toegangsprijzen & korting voor Tassenmuseum Hendrikje In onderstaand overzicht vind je de ticketprijzen en kortingen voor toegang tot Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam.
Ook vind je er of er museumkaarten of -passen geldig zijn in Tassenmuseum Hendrikje.

Deze kamers worden veelal gebruikt om high tea te serveren. Naast de eeuwenoude tassen, nog zonder merk, vind je in Tassenmuseum Hendrikje natuurlijk ook een aantal stijlitems. Studenten (met studentenkaart 9,50 euro. Met je Museumkaart krijg je 5 korting en betaal je in plaats van 28,50 maar 23,50.p. Stijlkamers zijn ruimtes met een kleurrijk design uit de zeventiende eeuw. De geschiedenis van de tas.

korting tassenmuseum

Bol.com kortingsbonnen
Wehkamp kortingscode oktober 2019
Ralph lauren roermond korting