ns daluren abonnement aanbieding

trein Met dit abonnement heeft u altijd de mogelijkheid om te reizen. In een volgende fase wordt gekeken naar een passende oplossing voor klanten die op een trajectkaart reizen. 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar. Checkt u in de spits in en in de daluren uit? Met een Dal Voordeel abonnement reis je met 40 korting tijdens daluren, in het weekend en op feestdagen.

Tevens is dit vernieuwde trein abonnement erg handig voor weekendjes weg of dagjes uit. Meer over: Weekend Vrij btw korting witgoed abonnement, altijd voordeel - Heel jaar korting in dal en spits. In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. Het OV Vrij abonnement van de NS is het meest uitgebreide reisproduct, waarmee u onbeperkt en altijd kunt reizen met zowel de trein, als de bus, metro en tram. In de spitsuren gelden de normale tarieven. Reist u regelmatig met de trein en zou u graag een abonnement bij de, nS willen afsluiten? Nieuwe abonnementen, nS introduceert nieuwe abonnementen (zie ook de bijlage) op de OV-chipkaart. Download de productvoorwaarden abonnementen. Maand abonnement : Dal Voordeel Maand Jaar abonnement : Dal Voordeel Jaar Kids vrij - Jaar lang de kinderen onbeperkt mee Het kids vrij abonnement is erg handig voor als u vaak met uw kleinkind een dagje erop uit wilt. OV Vrij Voordeel Tevens kunt u het OV Vrij en OV Voordeel abonnement afsluiten bij.

Abonnementen, voordelen van dit abonnement 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, gratis persoonlijke OV-chipkaart (kost normaal 7,50). Op de website van de Nationale Spoorwegen kun je tot en met 3 augustus een Dal Voordeel jaar- abonnement voor. De nieuwe abonnementen zullen extra voordeel gaan bieden in de daluren. Checkt u in de daluren in en in de spits uit? U dient Kids Vrij apart te bestellen. Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV-chipkaart Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)?

Clinique mascara aanbieding, Tesla model x aanbieding, December aanbieding mcdonalds 2019, Hema gebak weekend aanbieding,