reizen met ov korting voor 9 uur

van. Op alle stations vindt u oplaadautomaten waar u saldo op uw OV-chipkaart kunt laden. (Uiteraard reist u ook op de Valleilijn kosteloos met deze Vrij abonnementen, maar zorg er wel voor dat er minimaal 10 saldo op uw OV-chipkaart staat. Tijdens het weekend de hele dag. U koopt het abonnement. Altijd buiten de spits met korting met de trein reizen? Controles vinden in de regel plaats in de trein, maar kunnen incidenteel ook op het perron of bij het in- en uitstappen plaatsvinden. Zaterdag, gratis tot.00 uur, daarna korting. Altijd Vrij : altijd vrij reizen met.

Reizen met ov korting voor 9 uur
reizen met ov korting voor 9 uur

Korting couponcode, Korting sans online 2019,

Begin je de treinreis net voor de spits? Dit hangt af van het abonnement dat u kiest. Omreizen met de Valleilijn, krijgt u reizend in een NS-trein in Amersfoort of Ede-Wageningen vanwege een calamiteit i completer kortingsbon het advies om via de Valleilijn te reizen? Met dit vervoerbewijs checkt u in op het station van vertrek en uit op het station van aankomst (stapt u in Amersfoort of Ede-Wageningen over op NS, dan eerst uitchecken bij Valleilijn/Connexxion en inchecken bij NS). Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis. Bij negatief saldo herkent de OV-chipkaart apparatuur op de Valleilijn het abonnement niet.). Check hier alles over Samenreiskorting. Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. Deze abonnementen koopt.

Wanneer reist u met korting? Heeft u een abonnement van NS? Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis. Kids Vrij: kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV -chipkaart gratis en onbeperkt met u mee. Het "Altijd Korting " product voor op je persoonlijke OV -chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting.

Korting ahoy
Kortingscode h&m viva forum
Ov korting 65 plus
Kortingsvoucher wijnbeurs