goedkope treinkaartjes blokker januari 2019

via het contactformulier of aangesloten partnerpagina). Goedkope treinkaartjes in 2018 In Nederland liggen de prijzen van het openbaar vervoer erg hoog, waardoor het belangrijk is voor de treinreiziger om op de hoogte te zijn van de lopende kortingen op treinkaartjes. Ga samen op stap, een dagje winkelen of op bezoek bij vrienden/familie. Bekijk dan het overzicht op onze website en profiteer van de laagste prijs voor dezelfde treinreis!

Meer over de: NS Treinpakkers! U kunt kiezen uit ruim 30 verschillende combideals met.a. Voor elke persoon extra komt er extra korting bij, waardoor u al voor 10,42 per persoon een heen en weer kunt voor een bestemming naar keuze! Maandelijks bestelt u via hier treinkaartjes met korting en reist u goedkoop met de trein.m.v. Vijf tips voor goedkope treinkaartjes. Voor 15 koopt u een Trein dagkaart bij Albert Heijn geldig op én dag in de periode van 30 oktober t/m Te gebruiken in de daluren en het weekend in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Reis een zaterdag of zondag in de reisperiode t/m een hele dag onbeperkt met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Meestal verkrijgbaar in een set van 2 treinkaartjes. AH Treinkaartjes 16 (Oktober 2018) Bekijk Actie Vanaf maandag 19 november zijn er weer treinkaartjes bij Albert Heijn verkrijgbaar! Tijdelijk bestelt u een goedkoop treinkaartje enkele reis voor 12,50. In februari 2019 bestelt u online 3 verschillende reisproducten bij ActieVanDeDag, waaronder een Weekenddagretour 18, NS Dagretour 23 en een NS Enkele Reis 12,50. In december 2018 bestelt u voor 29 (2e klas) een 2-persoons NS dagretour, waarmee u samen een dagje weg kunt. De Primera OV Dagkaart is geldig in de trein, tram, bus en metro in de reisperiode t/m 19 november 2017. Natuurlijk maakt geld de verloren reistijd niet goed, maar het reizen met de trein wordt daardoor wel goedkoper. Dagretour Met de NS Dagretour reist u op én dag retour op een traject naar keuze.