kortingen pretparken gezinsbond

bij Sabine Van Melkebeke, de verantwoordelijke Sparen, de volgende artikelen kopen: lijnkaarten, gsm-kaarten, bioscoopcheques Kinepolis en Sfinx, nmbs-passen. Ben je op zoek naar een activiteit in jouw buurt? Als lid van de Gezinsbond kan je bij Sabine gsm-kaarten van 15 kopen van Proximus, Base en Orange. Om de verstopte schatten te vinden, moeten de kinderen vooral goeie voelsprieten hebben. Vlieg verstopte honderden Schatten in Vlaanderen en Brussel. Opname of of lezingVorming voor vrijwilligers. Een lijnkaart is een tienrittenkaart. Watergewenning, kleuterturnen, knutselen, wandelen, fietsen, een voorstelling, vorming of pensenkermis?

Met je lidkaart van.
Gezinsbond krijg je korting op heel wat leuke gezinsuitstapjes: musea, toneelvoorstellingen, musicals, shows, concerten, pretparken.
Met je lidkaart geniet je van (spaar) kortingen op tal van zaken zoals.

Welke kortingen zzp
Kortingsbonnen pretparken 2019
Sanoma kortingen

Zodra de bestelling binnen is, neemt Sabine contact op voor de afhaling. Voor meer informatie of om een kortingskaart aan te vragen voor jezelf en je gezinsleden kan je eveneens terecht bij de kortingskaartencoördinator van onze afdeling: Patrick Verliefde, bij voorkeur per e-mail: ( ) of op het telefoonnummer 09/ tussen 19 en 21 uur op maandag. Ben je op zoek naar musea, toneelvoorstellingen, musicals, shows, concerten en pretparken? In het tijdschrift 'De Bond' vind je altijd een overzicht van de lopende of geplande kortingacties. Vind hieronder wat er zoal te beleven valt in jouw buurt.

kortingen pretparken gezinsbond

Kortingsbonne pretparken
Pizza bestellen den haag kortingen