kortingscode pop on top 2019 programma zaterdag

piramide, een ruimtelijk voorwerp, waarvan wat het verste uiteen lag, nu. Sommigen zielen bleven langer in Andromeda, voor uitgebreidere opleidingen. Ik ben beslist geen doemdenker, maar ik blijf ook zeker niet met oogkleppen op lopen. Onze Melkweg ging vaak tekeer als een kip zonder kop. Jullie leren ons om te aarden, waarvoor wij jullie eeuwig dankbaar zijn.

Biking, kortingscodekortingscode pop on top 2019 programma zaterdag

Altijd handig voor jullie, om dit soort dingen over jezelf te weten. Hierin zijn jullie een voorbeeld voor onze hele Melkweg. Om in het Nu het Hart 5D te komen, is geen enkele methode nodig. Jullie doen het namelijk té goed. Dit is op zich natuurlijk fantastisch, ware het niet, dat de meesten van hen dit niet bewust in de gaten hebben en niet eens beseffen, dat zoiets als ascentie bestaat, maar gewoon meeresoneren, omdat het prettig aanvoelt. En tussen onze beide stelsels en Andromeda zelfs meer dan twee miljoen jaar. Het staat uiteraard wel vrij om, bijvoorbeeld als lichtwerkers onder elkaar, Engels als voertaal te hanteren. Aan het opruimen van individueel en collectief 3D en 4D oud zeer wordt gelukkig elders voldoende aandacht besteed. Open je hart, kijk en luister naar haar en je weet, wat je aan haar hebt. Maar we hoeven niet bang te zijn voor vertraging van PAD, want hierover is Semjase zeer stellig.

London, pass, voucher, codes, january 2019 : get 20 Off, london, pass, discountkortingscode pop on top 2019 programma zaterdag