mango korting eerste bestelling

heren en kinderen, maar ook een groot aanbod schoenen, accessoires, woonitems en gadgets. Lees dan hieronder verder. Niet voor niets zeggen wij: Mr India: waar de smaak begint. Alle gerechten zijn 100 halal bij ons. Struin dan de sale bij Lesara. Over Lesara, lesara is een online fashion en lifestyle store die volstaat met scherp geprijsde producten. De 10 euro wordt onmiddellijk in mindering gebracht op het totaalbedrag van je bestelling.

10 korting op je eerste bestelling bij, mango!mango korting eerste bestelling

mango korting eerste bestelling

India Amsterdam bezorgactie : bij elke bestelling via onze website krijgt u 10 korting! Check dan eerst of er nog een kortingscode actief is, want zo ben je veel voordeliger uit. Dan kan Shopkorting dit bedrag laten storten op je bankrekening. Welkom op de website van. Voor reserveringen en informatie kunt u ons bereiken.mango korting eerste bestelling

Voorwaarden Geldig op de eerste bestelling van nieuwe klanten. Alleen van toepassing als je aangemeld bent. Maximum korting van toepassing op de mango Damescollectie. Voor alle andere collecties is een gelijke of lagere korting geldig. Verkrijgbaar in winkels in Belgi en online zolang de voorraad strekt.