plaswijckpark korting

actie-overzicht. De pas wordt dan binnen vijf werkdagen thuisgestuurd. Mocht u leuke tips hebben voor kinderuitjes in Rotterdam die wij nog niet in ons aanbod hebben? Zij ontvangen dit tegoed op hun Rotterdampas. Station Rotterdam Centraal bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het hotel. Groepskorting, groepen vanaf 20 personen krijgen korting op de standaard entreeprijs van 12,95 en betalen slechts 10,35 per persoon. Maandelijks inspiratie in je mailbox, theateracties, dagtochten en meer! In onze kadowinkel zijn cadeaubonnen te verkrijgen voor een entreekaart of jaarabonnement. Bereken jouw voordeel met de Rotterdampas in 3 stappen.

Alvast bedankt voor de moeite! Het standaardtarief geldt dan ook voor kinderen en senioren. Hier voor voor de Rotterdampas prijzen.

Korting voor Plaswijckpark in Rotterdam
Overige prijsinformatie - Plaswijckpark
Plaswijckpark, een leuk uitje
Pretpark in Capelle aan den IJssel, Uit Met Kinderen, over
48 uur met de kids in Rotterdam Rotterdam Tourist

Krijg iedere seizoen de Veel Plezier! Jeugd-tegoed op de Rotterdampas? Leer bij met een workshop en reis af naar de mooiste bestemmingen. Verder bieden wij ook vele kinderuitjes in Rotterdam met korting aan. Het hotel bevindt zich op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Rotterdampas verloren of gestolen? Miniworld Rotterdam, in deze categorie hebben wij aanbod. Waar je woont maakt niet uit, echt iedereen kan een Rotterdampas bestellen. Wil je altijd en overal alle acties kunnen bekijken? Ieder seizoen een nieuw magazine. Voor de pas betaal je standaard 60,-, maar als je in Rotterdam of een deelnemende gemeente woont, een laag inkomen hebt, studeert of 65-plus bent, dan kan je in aanmerking komen voor een reductietarief.