korting reizen na afstuderen

van acties en aanbiedingen. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting altijd extra korting op al je bestellingen bij Lidl Reizen. Kijk voor uitgebreide informatie over wanneer je gratis reist of op korting reist op (nieuw venster). Deze actie is te koop t/m Tot en met 31 januari kun je vervolgens met deze tickets de Efteling met korting bezoeken. Het enige wat u hoeft te doen is naar een site te gaan, zoals. Wellicht ziet u daar een vakantie die uitstekend bij u past. Daar hebben ze bij Lidl Reizen goed op ingespeeld.

Lidl reizen brengt veel voordelen met zich mee en zorgt ervoor dat u het nog steeds allemaal kunt betalen. En je bespaart een Railrunner (ter waarde van 2,50 euro en verder bespaar je minimaal 2,50 euro aan de bus.

korting reizen na afstuderen

Snowplanet korting hema
Zoeva korting
Anwb korting dierentuin blijdorp
Dolce gusto capsules korting

Daarmee kunt u vrij reizen op alle RET-lijnen voor bus, tram en metro, behalve op Metrolijn E vanaf Berkel Westpolder tot Den Haag Centraal en de BOB-bus. Zij hebben dan acties voor een week die vaak oplopen tot kortingen van meer dan. Hierrrr: Fotoboek voor minder dan tien euro! Met de couponcode kan je een treinkaartje aanmaken. RET: Gratis OV voor 65 in Barendracht, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Werkt misschien niet overal, maar met de code 01718 kun je 2e pizza gratis krijgen bij Dominos. Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. Daarbij profiteert u, naast de kortingscodes en de sales op de website van Lidl Reizen zelf, van nog meer korting door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.