studentenreisproduct meereizen met korting

reizen: van zaterdag.00 uur tot maandag.00 uur op feestdagen van.00 uur tot.00 uur. Bij opnieuw inchecken moet wederom voldoende saldo op de kaart staan voor het instaptarief/passagerecht. Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. Een student kan inloggen op Mijn DUO om te zien wanneer zijn of haar studiefinanciering ingaat.

Het Studentenreisproduct vraag je aan bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys.studentenreisproduct meereizen met korting

Met je studentenreisproduct kun je maximaal drie vrienden in de daluren met 40 korting mee laten reizen in de trein. Met het studentenreisproduct op je OV-chipkaart reis je binnen Nederland gratis of met korting in bus, tram, metro en trein. In de trein mogen maximaal drie personen meereizen met korting.

Capkopen.nl kortingscode
Deliveroo belgie kortingscode

Dan kan je fiets vaak ook nog mee (gratis of met een speciaal kaartje). Zaterdag gratis tot.00 uur, daarna korting gratis, zondag korting gratis, zomerperiode korting als in de rest van het jaar 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur. Zoals gezegd gaat het voor degene die meereist om de daluren. Heb je een vouwfiets? Bij gebruik nĂ¡ die eerste maand is de boete 150,- per halve maand. Intercity direct of, iCE, dan geldt een toeslag. Samenreiskorting ter verlaging van het saldo nodig voor het passage-recht front runner kortingscode bewerken, het laden van Samenreiskorting verlaagt het instaptarief van 20 naar 10, en daarmee het vereiste saldo voor het passage-recht van 20 naar. Met korting meereizen kan door de week vanaf.00 uur en in het weekend de hele dag. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting. Goede Vrijdag * gratis gratis * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reis je als op een vrijdag. De student* kan het gelijktijdig met de studiefinanciering aanvragen.

Studentenreisproduct meereizen met korting
studentenreisproduct meereizen met korting

Lacoste polo korting
Lommerbergen met korting
Belisol kortingsactie
Nuon korting voor klanten die blijven