center parcs zwemmen korting

boord van een avontuurlijk piratenschip waar ze klimmen naar het kraaiennest, zich storten in de ballenbank en de bootjescarrouse bestormen. Wilt u actiever bewegen in de natuur, dan is nordic walking misschien wat voor. U kunt kiezen uit vele locaties en ook nog eens tot 46 korting. Restaurants Center Parcs Sandur In de Market Dome vind u diverse loungeterrassen met uitzicht op de kleine haven. Wilt u het eens uitproberen, volg dan een introductieles, Center Parcs Sandur ligt op 7 kilometer van het centrum van de Drentse plaats Emmen. Natuurlijk mag een bezoek aan de hunebedden en het informatiecentrum over deze eeuwenoude monumenten in Borger niet ontbreken. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Center Parcs is van alle markten thuis voor groot en heel klein. Boogschieten, bowling, fietsverhuur, fitness, golfbaan, hengelsport verhuur, kanoverhuur. Met een bezoek aan Attractiepark Slagharen of Plopsa Indoor Coevorden doet u de kinderen ongetwijfeld een groot plezier.

Tennisbaan buiten, verhuur van Nordic Walking stokken, voetbalveld. U logeert in mooie vrijstaande cottages die verspreid zijn over het schiereiland rond De Grote Rietplas. Bovendien leent de mooie omgeving van het park zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten, leuke én leerzame activiteiten en er is genoeg vertier met veel pretparken in de buurt. Lekker een weekendje naar Center Parcs. Voor de kleine trek tussendoor is de Plaza van Parc Sandur het juiste adres. Wij hebben de entreeprijzen op 11 februari verlaagd naar 13,50 voor volwassenen (vanaf 13 jaar) en 8,50 voor kinderen (3 t/m 12 jaar). Ontdek de ruime en mooie villas op schiereilandjes in het water, midden in het groen. In en rond het park is altijd wat te beleven: waterpret in het kindvriendelijke zwembad met glijbaan en stroomversnelling, of ontspannen in het bubbelbad of de stoomcabine.

Faciliteiten Center Parcs Sandur. Spelotheek, algemeen, bar, pinautomaat, receptie, souvenirwinkel, supermarkt. Heeft u een gps, dan heeft u tijdens een wandeling een goede routeplanner tot uw beschikking. Natuurlijk kunt u hier ook darts of poolbiljart spelen. Neem dan plaats in restaurant De Brigantijn en maak een keuze uit de afwisselende menukaart. Ook dan hebben wij de entreeprijzen verlaagd naar 13,50 voor volwassenen (vanaf 13 jaar) en 8,50 voor kinderen (3 t/m 12 jaar). Omgeving Center Parcs Sandur In de mooie Drentse landschappen kunt u heerlijk wandel-, fiets- en autoroutes volgen.

Hier vindt u ook wildlands Adventure Zoo. Verlopen kortingen voor Center Parcs De Kempervennen. Zwemmen, binnenzwembad, diverse waterattracties, glijbaan, whirlpool, gesproken talen.