prive sauna limburg aanbieding

om te overnachten voor paulissen witgoed kortingsbon een volledige ervaring. Wielrenners en hardlopers sporten graag in de Limburgse natuur door de grote heuvels. As - Aarts Wellness en privé sauna. Goos Wellness bevindt zich in Posterholt en Sauna Hoen bevindt zich in Brunssum. Wellness met privetuin: sauna, zwembad, jacuzzi. Koersel - Sauna AquaPuur, aquapuur is een ruime privé-sauna waar je zowel gezellig met zn tweetjes kan genieten als zalig ontspannen in grotere groep. Kwaadmechelen - Sauna H2O, het H2O team staat garant om u een complete wellness ervaring te bezorgen. Genoeg opties dus voor een dagje sauna in Limburg!

Sauna Limburg, limburg ligt in het zuidoosten van Nederland en grenst aan. Met onze sauna aanbiedingen hebben we dus ook diverse arrangementen waarbij u met korting kunt overnachten bij Thermen Born.

Thermen Soesterberg 0 Utrecht Soesterberg Thermen Soesterberg is kortingsbon bad nieuweschans natuurlijk genieten in een bosrijke omgeving! Daarbij zijn gezondheid, relaxatie en totale ontspanning dè kernwoorden. Heusden-Zolder - Prive Sauna Wellness Ayapura. Met name Zuid-Limburg is erg in trek. We laten er dan ook nie. Kleinere saunas in Limburg, als je geen behoefte hebt aan een luxe grote sauna en overnachting kun je ook terecht bij andere saunas in Limburg. Genk - Prive Sauna Wellness Essenzi. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Onze prive sauna is gelegen in de nabije omgeving van het bloesemrijke Sint-Truiden, op 20 minuutjes van Hasselt. Naast het grote winkelgebied staat deze plaats ook bekend om de natuur. Lees reviews (23) 30 Korting, dagentree, normaal 29,50 nu 20,65, aanbiedingen, wellnessresort, sauna Palestra.7.

Baden in luxe en herbronnen in een wereld van welzijn voor lichaam en geest. Deze saunas bevinden zich ook in minder bekendere plekken van Limburg. Deze sauna heeft ook vaak aanbiedingen in combinatie met de overnachtingen. Thermen Born Wellnessresort Sittard. Je kunt namelijk ook hierbij bieden op een sauna vanaf 1 of met een aanbieding tegen een goedkoop tarief deze sauna bezoeken. Warm lekker op in een van de saunacabines, klets lekker bij of kom tot. Qua inwonertal is Limburg een middelgrote provincie met meer dan 1 miljoen inwoners.