los treinkaartje met 40 korting

je mee te kunnen laten reizen met korting hoef je zelf nooit iets te doen, behalve een abonnement hebben natuurlijk. Geldig bij alle treinvervoerders, kinderen tot en met drie jaar reizen gratis. De Railrunner kun je laden op een OV-chipkaart en is ook te koop als eenmalige OV-chipkaart. Dagretour Breda-Prinsenbeek / Den Bosch. Dan betaal je evenveel (of minder) als bij de OV-chipkaart. Een uitdraai van mijn reisgegevens en het losse treinkaartje. Op de Railrunner, Dagkaart Fiets, Dagkaart Hond, ICE toeslag enkele reis, Euregioticket, toeslag op treinen over HSL en voor kaartjes naar Duitsland en Belgi betaal je geen toeslag. Als je OV-chipkaart geschikt is voor reizen op saldo in de trein kun je een bedrag laden op je kaart en daarmee reizen.

Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. U moet hiervoor, samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. Er is geen vervanger gekomen voor het papieren treinkaartje met korting.los treinkaartje met 40 korting

Wie recht heeft op 40 korting bijvoorbeeld vanwege. Een voltarief treinkaartje kun je tegenwordig ook via de NS app kopen. Tot slot mag je ook drie andere reizigers met 40 korting meenemen.

Ditverzinjeniet kortingscode, Velux rolgordijn korting, Trein naar antwerpen korting, Zlm kortingsbon schaatsen,

Prijs 2019 speciale kaarten, railrunner. Alleen nog RailRunner dagkaartjes voor 2,50 (kids 4-11 jaar). Kruidvat treinkaartjes, AH Dagkaart, goedkope Blokker treinkaartjes en dergelijke. 2,50, dagkaart hond, voor aangelijnde huisdieren in de treinen van NS, Syntus en Arriva is een dagkaart nodig (in een tas, mand of op schoot reist een klein huisdier gratis) 3,20, dagkaart fiets NS, Connexxion, Syntus, in de treinen van NS, Connexxion en Syntus kan. Doe je dat niet, dan loop je toch nog het risico dat je een boete krijgt. E-ticket zonder toeslag, wil je de toeslag op de eenmalige OV-chipkaart ontlopen? NS heeft ervoor gekozen die service niet aan te bieden, uit angst dat te veel mensen zouden kiezen voor het e-ticket. Alleen als je recht hebt op 40 korting kan je geen e-ticket kopen. Reis je niet op dezelfde dag heen en weer, dan moet je twee enkele reizen kopen, en dus twee keer een toeslag betalen. Als je OV-chipkaart geschikt is voor 'reizen op saldo in de trein' kun je een bedrag laden op je kaart en daarmee reizen. Dit kan op een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart met daarop minimaal 10 saldo.

Los treinkaartje met 40 korting
los treinkaartje met 40 korting