korting sauna elysium

dag wellness niet genoeg hebt, is het mogelijk om te overnachten in én van de nabij gelegen hotels of vakantieparken. Er is zelfs een strand aangelegd met een duinpan waardoor het lijkt alsof je aan het naakt recreren bent in de duinen. Van een kopje koffie of thee met gebak tot een All Inclusive arrangement, aan jou de keus! Dit ontspannende reinigingsritueel kan je mooi combineren met een bezoek aan het centrum. Is het lekker en zonnig weer? De meer traditionele Finse sauna's hebben een hogere temeratuur, net als de Kelo sauna waar de opgietsessies plaatsvinden. Normaal gesproken betaal je 33,50 per persoon. Een bezoek aan de Hamam is echt een aanrader want dit is de mooiste van Nederland. Goedkoop naar Elysium in Bleiswijk kan als je van te voren tickets besteld.

Arrangementen, elysium heeft een volop keuze uit arrangementen waarmee je je sauna bezoek kan combineren met een ontspannende massage of behandeling. Naast aanbiedingen zijn er standaard voordelige arrangementen te boeken. Kijk jij eerst naar kortingen of ga je direct naar Elysium in Bleiswijk?

Elysium biedt originele sauna belevingen uit landen als Rusland, Marokko, Turkije en Finland. Naast het uitgebreide aanbod aan sauna's kun je tussendoor genieten van diverse baden. Met maar liefst 26 verschillende sauna's en 19 binnen- en buitenzwembaden kun je hier zeker een volledige dag doorbrengen. Let er wel op dat kortingen soms niet geldig zijn op badkleding dagen. Ze begrijpen het heel goed dat je misschien liever in je badkleding een bezoek brengt aan het wellness center. Dit is zelfs de mooiste van Nederland en een bezoekje waard. Via Groupon is een dagentree of avondentree vaak duurder dan dat je direct je tickets reserveert bij Elysium. Wellnessresort Elysium is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. De 2e persoon gratis Elysium deal was dus een marketingtruc. Ook zijn er arrangementen met een culinaire uitbreiding zoals een heerlijke lunch of diner.

Ervaar de verschillende thema ruimtes in Elysium. Er zijn maar liefst 23 soorten saunas. Een dagje sauna kan zo echt de hele dag duren. Of geniet jij liever alleen van een relax dag?

Wanneer korting met ov chipkaart
Tweakers amazon kortingscode
Iens hilversum korting