40 korting ov na afstuderen

gratis Dal Voordeel abonnement. Voordelen van de kortingskaart, nog even de voordelen van de kortingskaart op een rij: Met 40 korting een jaarlang met de treinreizen.00 uur en in het weekend. Dit zit sinds 2014 niet meer in het pakket. Pak voor je dit doet wel het rekenmachine erbij want anders kan het flink in de papieren lopen. Zou je zo'n kaart zelf aanschaffen dan kost hij 50 euro (2018) en wordt deze jaarlijks automatisch verlengt. Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen. Wissel een bezoek aan de stand en workshops af met een lekkere kop koffie met appeltaart of een smakelijke lunch in het.

Hiervoor krijg je het studentenreisproduct en kost het openbaar vervoer je helemaal niets. De kaart kun je bestellen via de site van. Verder vind ik het vreemd dat ik geen mail ontvang van een eventuele startdatum van de 40 korting na afstuderen. Deze dagkaarten zijn een jaar geldig en je kunt ermee door heel Nederland reizen. Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. De dagkaarten gelden voor een reis met de 2e klas. Ook kan me niet helpen om de stopdatum te veranderen. Omdat ik in die periode nog wel recht had op een studentenreisproduct, heb ik voor die maanden een OV vergoeding aangevraagd.

Lees er meer over via de onderstaande links. Groet, Linda icon, beste antwoord door Brian NS, 15:16, beste Linda196, Welkom op het NS serviceforum. Bekijk de kalender 2018. Reizen op OV chip saldo, kortom: afgestudeerden neem het voordeel om ook na je studie met korting te reizen! Hoe krijg je de kaart? Bij aanvraag van de OV-voordeelurenkaart krijg je twee gratis dagkaarten. Dit moet minstens 14 dagen in de toekomst zijn. Afgelopen week ben ik terug gekomen uit het buitenland. Je kunt tot maximaal drie maanden nadat je je Studentenreisproduct hebt ingeleverd het Dal Voordeel abonnement gratis aanvragen of korting krijgen op een ander NS-abonnement. Als je jouw Studentenreisproduct eerder hebt stopgezet, wordt die actiecode vanaf dat moment geactiveerd. Let op er kan gevraagd worden om je persoonlijke OV-chipkaart te laten zienDeze bon. Je kunt hier doordeweeks gratis mee reizen.

Dan krijg je 50 korting op een ander NS-jaarabonnement dat wél bij je past. De laatste jaren zijn de kosten dermate hoog gew. Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Deze kaarten zijn normaal 25 euro per stuk, maar bij de aanvraag van een kortingskaart worden deze opgestuurd.

Xenos korting casa, Kortingscode onlinemaatkussens, Kortingscode kno winkel, Kortingsbon domino& 390,