telenet korting

van 8, euro voor 6 maanden compenseert de 3,99 euro prijsstijging voor dit jaar. Vandaag hebben ze mij opgebeld en een korting van 5 voorgesteld gedurende een jaar op mijn Whop abonnement. 1 jaar gratis digicorder al met een simpele melding dat het mij niet aanstaat dat ze de abos gaan opslaan Ik heb een boze mail gestuurd en op het einde met de mededeling dat ik naar een goedkopere provider ga overstappen. . Heb ook een bevestiging per mail gevraagd en die zal me vandaag nog verstuurd worden. Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet! Zowel in het heden als in de toekomst. Ik heb mijn korting gehad; 2 maand gratis telefonie twv.95 euro Ik ben bij de eerste telenetklanten en heb ook een voorstel gekregen, 5 elke maand,1 jaar lang. Een greep uit enkele getuigenissen, om privacy redenen publiceren we getuigenissen die we ontvangen zonder naam. Gebeld en gezegd dat ik een afspraak had met de concurenten en heb toen gezegd dat ik hun een voorstel wilden laten doen. Gebeld en 5 euro korting per maand gekregen. Telenet en de kortingen zelf goedgekeurd.

Het hele jaar door!
Zo geniet je volop van je Telenet én van een goeie flow.
Telenet na perfecte inlevering van de decoders de arrogantie om ze op de facturering na datum inlevering aan 300 euro aan te rekenen.
Een korting gekregen van.25 euro per maand.
Al meer dan 10jaar klant.

Ook de telefonie verschuift steeds meer naar de smartphone en breedband gaat alsmaar sneller. Werd daar vriendelijk verder geholpen en kreeg 5 per maand korting gedurende 12 maanden. Ik heb vorige week zelf mijngedroogdfruit kortingscode contact opgenomen met Telenet en heb een jaar gratis huur van de digicorder en 5 per maand extra korting een jaar lang. Ik kreeg een jaar gratis digitale tv en een waardebon van 100 om te gebruiken in een telenet center Ik heb daarnet gebeld en heb nu dus ook voor 12 maanden 5 euro/maand korting gekregen. Genoeg voor iedereen, want je krijgt vijf simkaarten! Telenet abonnement tot 13,50, bekijk actie, schrijf een, telenet review. Aandringen dus Ik heb een korting gekregen van 5eur/m gedurende 12m op mijn internet. Tevens heeft Telenet na perfecte inlevering van de decoders de arrogantie om ze op de facturering na datum inlevering aan 300 euro aan te rekenen. Ik heb niet gedreigd om op te stappen, gewoon gevraagd of ik ook die korting kon krijgen. Enkele weken later zijn zij een campagne gestart waarin ze duidelijk doelgericht klanten zelf opbelde en onder het mom dat ze trouwe klanten wilden belonen. Dit bedrijf spitst zich toe op het leveren van breedband, vaste en mobiele telefoniediensten en kabeltelevisie, aan gebruikers in Brussel en Vlaanderen maar levert tevens professionele communicatiediensten aan bedrijven in zowel Belgi als Groothertogdom Luxemburg. Tegenwoordig gelooft het bedrijf nog volop in deze strategie, maar worden lichtjes de accenten wat verplaatst.

Ook kunnen er via embedded content eventueel cookies van derde partijen op uw computer geplaatst worden. Klagen werkt wel degelijk, want ze hebben er zelfs een dienst Retention voor opgericht! Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief. Gebeld naar de klantendienst en gevraagd naar de afdeling die hij hierbij kon helpen. .