korting met je studentenkaart

je binnenkort op vakantie? Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 25 korting! Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 50 korting op 2 uur waterskin. 20 korting op de lessen bij Chance 2 Dance! Minder bekende cabaretiers en vaste groepen als Comedy Explosion treden hier. Studenten krijgen 5 korting.

korting met je studentenkaart

Met nieuwe Hollywoodfilms, maar ook arthouse en cult. Ook kunnen we kortingsactie schuurman schoenen hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en deze informatie toevoegen aan bezoekersprofielen. Daarom houd je vaak de koopjes in de gaten en kom je alleen maar op plekken waar je als student korting krijgt. Dit zijn de voorwaarden: Athenaeum Boekhandel geeft aan studenten van de UvA diverse kortingen op Engelse titels en bij aanschaf van twee of meer verschillende verplicht voorgeschreven Nederlandse studieboeken. Bij Pathé krijg je twee euro korting op je bioscoopkaartje. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je Van Gogh Museum kaartjes. Accept, read More, privacy Cookies Policy. Als je je studentenkaart laat zien, kun je voor vier euro naar Artis. Working on wifi: Ludwig Coffee Bar. Ook kun je bij ING als student een gratis betaalrekening openen. Meer van het zwemmen?

ING heeft een mooie aanbieding voor je inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Toms shoes bezorgt gratis bij een online bestelling.