studenten ov korting na studie

Overzicht van uw bestelling in het actiecodeveld het woord 'student' in, met daarachter de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: student. Om naar school te gaan, te shoppen, of naar vrienden. Aan het begin van het studiejaar bleken.500 nieuwe studenten een ondeugdelijke kaart te hebben ontvangen, waarmee bij sommige vervoerbedrijven niet kon worden ingecheckt. Roel in 't Veld, Carry Hunter en Hans Portheine aangenomen om het uiterst gecompliceerde project van de ontwikkeling en introductie van de OV-studentenkaart te leiden, hetgeen hij succesvol deed.

Dan kun je niet. Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je, studentenreisproduct. Reizen met een, oV -chipkaart.

Als de student binnen 10 jaar zijn diploma haalt wordt het studentenreisproduct alsnog een gift, anders moet de waarde terugbetaald worden. Ben jij net klaar met studeren? De papieren OV-Studentenkaart van 2009 zou geldig blijven tot 1 februari 2010, maar dit werd later verlengd tot Enkele studenten kregen als overbrugging een tijdelijke OV-chipkaart die niet op naam stond. In de trein kan een student tijdens de daluren maximaal drie medereizigers met 40 korting laten reizen ( samenreiskorting ). De basisbeurs van iedere student werd met 60 gulden (27,23) in de maand gekort. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Vroeger konden MBO-scholieren pas vanaf 18 jaar een studentenreisproduct krijgen. 13 Buitenland bewerken Dit abonnement is alleen geldig in Nederland, maar het is wel mogelijk om bij verblijf in het buitenland (bijvoorbeeld stage) het abonnement te laten blokkeren en in plaats daarvan een maandelijkse reiskostenvergoeding te krijgen. Het studentenreisproduct is in de leenfase een lening.studenten ov korting na studie

In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Voordelen en extra s uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage.

Drogisterijplus.nl kortingscode
Kortingsbon groupdeal