eurotunnel korting anwb

kunt doen zonder jezelf of anderen in gevaar te brengen. Op drukbezochte stranden worden honden niet gewaardeerd. Laat in het donker en bij slecht zicht ook indien mogelijk je zijlichten branden. Er bestaan voldoende preventieve maatregelen. Download de anwb Wegenwacht Pechhulp app voor Android of IOS. Knelpunten bij afrit 6a (aansluiting M25 afrit 13 (Milton Keynes afrit 25 Nottingham en Derby, afrit 31 bij Sheffield (aansluiting M18) en bij Leeds. Knelpunten tussen afrit 5 (aansluiting A21) en afrit 7 (aansluiting M23 tussen afrit 10 (aansluiting A3) en afrit 21a (bij. Rijverbod vrachtwagens In Groot-Brittanni en Noord-Ierland is geen landelijk rijverbod voor vrachtwagens van kracht op feestdagen of in het weekend. De anwb Alarmcentrale verleent hulp aan personen die in de problemen zijn geraakt door een ongeval in het buitenland. De Britse overheid heeft geen specifieke regels voor het vervoer van een hond of kat in de auto. Erg praktisch voor onderweg is de anwb Vakantiehulp app.

Daarnaast bevat de app belangrijke informatie per land en ook verkeersregels, een handige taalgids, verkeersinformatie, juridische tips en bestemmingsinformatie. . Let op: Het is verboden een gevarendriehoek op motorways (autosnelwegen) te plaatsen. Als je om wat voor redenen dan ook je gegevens niet uitwisselt bij een ongeval, ben je verplicht om zo snel mogelijk, en in elk geval binnen 24 uur, aangifte te doen van het ongeval bij een politiebureau. Zorg er echter voor dat je hond niet een wei met dieren inrent, de boer mag dan straffe maatregelen nemen. Van de vier deelgebieden heeft Engeland het best ontwikkelde snelwegennet dat goed wordt onderhouden. Profiteer nu van 10 extra korting. Bel echter bij twijfel altijd de politie op nummer 101.

Irene korting afkomst, Altijd korting jaar connexxion,

De afstand tussen het slepende en gesleepte voertuig mag niet meer dan 4,5 m zijn. Download de anwb Vakantiehulp app voor Android of IOS. De verklaring is 30 dagen geldig na de opgegeven ingangsdatum. Veiligheid voorop Stop op een veilige plek - Stop indien mogelijk in de berm of op de vluchtstrook zo ver mogelijk naar links (zorg wel voor ruimte om links uit te stappen). Medische verklaring Voor het meenemen van geneesmiddelen die onder de Opiumwet vallen (zoals bepaalde slaapmiddelen, adhd-middelen en sterke pijnstillers moet albert heijn korting efteling airmiles je voor deze geneesmiddelen een zogenaamde Schengenverklaring ( gelegaliseerde medische verklaring) bij je hebben. Stap uit de auto - Stap voorzichtig uit, en laat ook alle passagiers uitstappen, aan de kant waar geen verkeer rijdt en zoek een veilige plek achter de vangrail of in de berm. Zet je alarmlichten aan - Laat de alarmlichten van je auto knipperen en laat deze ook branden nadat je een gevarendriehoek hebt geplaatst. Radio, er wordt verkeersinformatie uitgezonden door de nationale zenders van de BBC, Radio BBC2 (88.1 tot.3 FM) en op de lokale BBC zenders, en via de commercile radiozenders. Draai je voorwielen richting berm of vangrail. Groot-Brittanni en Noord-Ierland zijn geen risicogebieden, maar een hond of kat kan tijdens de vakantie toch ziek worden als gevolg van teken- of insectenbeten.