kortingskaart de scheg

februari 2019. Lees meer: Madame Tussauds en Amsterdam Dungeon. Zo bestelt u weer een goedkope NS Dagretour in combinatie met koffie/thee en een Italiaanse lekkernij. Wilt u ook ontspannen beginnen aan uw uitje? Bekijk ons overzicht van kortingsacties en ontdek de lopende aanbiedingen. Reisproduct: Dagretour Den Bosch Entree TuinIdee 2019. De actievouchers zijn geldig t/m en ideaal voor een dagje uit. (Arthur.) En Cas De Tempte, Ce Jardin Sera Fermé (2018) 1 2 Deudon, Benjamin. Vanaf maandag 04 februari bestelt u weer goedkope treinkaartjes bij Kruidvat vanaf 14,50 per NS Dagkaart (bij aanschaf van 3 of meer Kruidvat treinkaartjes). Op zaterdag en zondag zijn de treinkaartjes van Kruidvat de hele dag geldig.

T/m bestelt u bij de Spoordeelwinkel voor 26 (2e klas) en 33 (1e klas) een NS dagretour entreebewijs Body Worlds. Toon uw Diner Kortingskaart bij binnenkomst. De Kruidvat dagkaart is geldig in de daluren en het weekend in de reisperiode van 4 februari t/m De Daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. De NS Dagretour Utrecht is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van t/m Houdt er rekening mee dat het Spoorwegmuseum op maandag is gesloten.

kortingskaart de scheg

Lees meer: Kruidvat Treinkaartjes, ga een dagje weg en reis goedkoop met de trein. Lees meer: Trein naar Spoorwegmuseum. Dan raden wij u aan om de reis van te voren goed te plannen, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Heeft u nog entreetickets nodig? T/m 02 januari koopt u een NS dagretour entreebewijs voor 45 (2e klas 54 (1e klas) en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar slechts 33! De tentoonstelling beschikt over ruim 200 anatomische preparaten van echte sealife tickets korting lichamen, waarmee de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van onze lichamen wordt aangetoond. Profiteer dan van deze treinkaartjes actie! Lees meer: Trein naar Rijksmuseum Wilt u met de trein naar Madurodam? Zo bestelt u al een combiticket entree Trein dagretour voor 26 en is uw treinuitje helemaal compleet.