ov chipkaart 65 plus kwijt

hebben staan. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Dan werkt het net even anders. Bij het inleveren van deze OV-chipkaart ontvang je het resterende saldo (tot een maximum van 30,-) terug van HTM. Je doet dit eenvoudig via je OV-chipaccount. Houd je bankrekeningnummer bij de hand, zodat het saldo (geld) dat nog op de kaart staat teruggestort kan worden en voor de betaling van de vervangende OV-chipkaart.

Tip: vraag je vervoerder hoe je kunt reizen totdat je je vervangende kaart ontvangt. Vraag je vervoerder naar de mogelijkheden. Een vervangende OV-chipkaart kun je direct telefonisch aanvragen bij de OV-chipkaart Klantenservice (gebruikelijke belkosten). Je bent verplicht deze tijdelijke OV-chipkaart in te leveren binnen én maand na het verlopen van het tijdelijke abonnement.

Meld dat zo snel mogelijk.
Je kaart wordt dan binnen 24 uur geblokkeerd.
Je doet dit eenvoudig via.
Kaart gestolen of kwijt?
Meld dit dan zo snel mogelijk.

Heb je een Regio abonnement, dan is het tijdelijke abonnement alleen geldig op de tramlijnen van HTM, de buslijnen van HTMbuzz en kortingsbon groupdeal de bus-, tram- en metrolijnen van RET. Reizen die u maakt totdat u een nieuwe kaart heeft, kunt u declareren. Voor reizigers, waarvan hun persoonlijke OV-chipkaart verloren of gestolen is, wordt alleen bij een jaarabonnement een tijdelijk vervangend abonnement aangeboden. Als je het product al op je kaart hebt staan, kun je dit bij een balie van je vervoerder om laten zetten. Je kunt de kaart meteen vervangen, of beindigen en je saldo terugvragen. Ze kunnen daarom niet worden geblokkeerd en vervangen. OV-chipkaart met abonnement, is uw OV-chipkaart met abonnement gestolen of bent u deze verloren?