ns kaartjes kopen aanbieding

trein naar Slagharen. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - korting pme shop 16:00, en 18:30 - 04:00. De hele dag geldig op een zaterdag of zondag in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Dit jaar voor 12,50 verkrijgbaar. Zaterdag en zondag de hele dag geldig. Bekijk hieronder of er toevallig een treinkaartjes actie lopende is, waarmee u voor een betaalbaar bedrag het park kunt bezoeken. Houdt er rekening mee dat er ook Dal Dagkaarten of Dalurenkaarten worden verkocht.

Deze treinkaartjes actie is tevens geldig in de middagspits. Ook in 2019 is dit weer mogelijk! Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor ardennes etape kortingscode in de maand september. Ga met de trein naar vakantiepark Slagharen en beleef een dag vol spanning en plezier. Bestellen, de enkele reis is het reisproduct van de NS, waarmee u betaalt voor slechts én treinreis op een vooraf bepaald traject.

Kinderen reizen middels een Kids Vrij abonnement of Railrunner voordelig met u mee. Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Zo bent u er als eerste bij!