bus korting ov chipkaart opladen

de juiste kant op gaat. Of korting ahoy je in de vakantie en op feestdagen gratis kunt reizen met je studentenreisproduct, is afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt gekozen.

Bij een ophaalpunt bij jou in de buurt op je persoonlijke.
OV - chipkaart laden.
Ja, maar alleen als je saldo via internet hebt besteld.

Magneetkaart van Siemens en de, tripperpas. Inhoud, korte geschiedenis bewerken, vanaf 1980 werden al diverse proeven gedaan met elektronische betaalsystemen in het Nederlandse openbaar vervoer. Het geldt ook als een ononderbroken treinreis als men wel uit en in heeft gecheckt (wat onvermijdelijk is als er poortjes zijn op het station maar dan alleen als dat binnen 35 minuten gebeurde.

Ze zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse Spoorwegen. Altijd Vrij : Vrij reizen in spits- en daluren. De wachttijd van kaartlezers (paaltjes) verschilt per vervoerder en varieert van 100 seconden bij NS tot 3 minuten bij andere spoorvervoerders en bij bus-, tram- en metrovervoerders van 0 seconden tot 1 minuut. Instaptarief (borg) bewerken Het instaptarief (door sommige kaartlezers inifee genoemd, afkorting van initial fee ; niet te verwarren met opstaptarief, een ander woord voor het verderop besproken basistarief ) wordt bij het inchecken als borg van het saldo afgetrokken en afhankelijk van de daadwerkelijke ritprijs. 16 Hierop kan ook nog een korting gelden, bijvoorbeeld leeftijdskorting of korting via een reisproduct. Om voor het daltarief te reizen, moet men tijdens de daluren inchecken. Met andere buitenlandse openbaarvervoerbedrijven is geen regeling getroffen en daar is de OV-chipkaart niet geldig.

Werkende kortingscode vidaxl
Wijnvoordeel kortingscode 50
Altijd korting jaar connexxion