kruidvat kortingskaart ns

alle att. Bekijk hieronder de kortingsacties en aanbiedingen van NS International in februari 2019. Vanaf 18 (of 19) juni kun je bij Kruidvat treinkaartjes halen, tenminste: zolang de voorraad strekt. Zo worden er verschillende aanbiedingen georganiseerd, Hieronder treft u een overzicht van de lopende aanbiedingen van NS International en onderaan de pagina hebben wij een aantal boekingstips voor goedkope internationale treintickets opgenomen.

De informatie op deze pagina is met zorg samen gesteld op basis van de informatie die we nu hebben en onze jarenlange ervaringen. Rome, roma Pass (Optioneel. Je mag dus én dag onbeperkt reizen (buiten de spits). Heb je een ov-chipkaart? .

Daarvoor geldt wel: het kind heeft een persoonlijke ov-chipkaart nodig en moet samen reizen met een volwassene. Daarbij zijn de onderstaande bestemmingen bereikbaar tegen een minimaal tarief, een minimale reistijd en optimaal comfort. (2e klas) 4 personen.p (2e klas) 5 personen.p. Bent u tussen de 15 en 25 jaar?

EarlyBird Belgi, tegenwoordig boekt u 7 dagen voor vertrek een goedkoop treinkaartje bij korting marinapark volendam NS International naar Belgi. U dient de studentenkaart verplicht bij u te dragen in combinatie met uw ticket om deze korting te verifiren. Wijzig bij uw boeking de volwassene in een jongere en bekijk de beschikbaarheid. 67,50, rome, rome dagpas vanaf Civitavecchio (Haven van Rome). Eén Dal Dagkaart kost 15,99 euro. Als inwoner van Europa moet u deze gewoon een keer gezien hebben. De reisperiode loopt van 18 juni tot en met 26 augustus. Maar dat niet alleen.kruidvat kortingskaart ns

Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig!
Dus behalve bij NS kun je met het Kruidvat-treinkaartje ook reizen met de treinen van Arriva.