korting reizen 65 plussers

van zet een aantal van die kortingen voor je op een rij. Bekijk bericht Dromen van een vervroegd pensioen? Daarmee kunt u vrij reizen op alle RET-lijnen voor bus, tram en metro, behalve op Metrolijn E vanaf Berkel Westpolder tot Den Haag Centraal en de BOB-bus. HTM: Haagse Ooievaarspashouder. Je komt dan bijvoorbeeld in aanmerking voor de zogenaamde vrije keuzedagen. Met dit abonnemenr heeft u 40 procent korting in de daluren. Met een dalvrijabonnement voor 42 euro per maand kunt u elke dag vrij reizen in de daluren. Klik hier voor extra informatie.korting reizen 65 plussers

Korting op het openbaar vervoer. Al vanaf je zestigste kun je voordeliger met de trein reizen.

Ken jij musea die wel een speciale 65 -plus korting hanteren of heb je andere leuke tips om te besparen op leuke uitjes? Als u die al heeft kunt u er binnen een dag en meestal binnen een uur een abonnement opzetten. Met korting een dagje uit met de kleinkinderen. Met de bus, tram of metro kortingscode makro belgie mag u altijd met korting reizen als u dat maar doet met uw persoonlijke ov-chipkaart, zoals Hertog al aangaf. Dit zijn zeven dagen die je op een gewenst moment kunt gebruiken om tegen een gunstig tarief te reizen. Bij een weekendvrijabonnement zitten geen keuzedagen. Voor de zeven treinreizen betaal je dan in totaal 24,50 euro ongeacht de afstand die je aflegt. Bij veel producten geldt dat je 65 jaar of ouder moet zijn op het moment dat je een kortingsproduct koopt. Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij.

Je komt dan bijvoorbeeld in aanmerking voor de zogenaamde vrije. Dan heeft u geen korting maar als u voor de spits bent gaan reizen, mag u de reis wel in de spits afmaken. Met de bus, tram of metro mag u altijd met korting reizen als u dat maar doet met uw persoonlijke ov-chipkaart, zoals Hertog al aangaf.

Oranjestad speelstad korting, Dept korting, Cadeau-cadeau.nl korting, Groupon kortingscode eten,