ontdekhoek zwolle korting

14 : Euro 10,00. Dinsdag: gesloten, alleen open voor scholen/groepen na reservering. Locaties, leren en plezier in én Wat kan je zoal leren? Amsterdam weer telefonisch bereikbaar! Ontdekhoek Amsterdam is na een lange storing weer telefonisch bereikbaar! Openingstijden, woensdag vrijdag t/m zondag: van 10:00 tot 17:00 uur. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. In 2016 wederom een TechniekRijk.

Leeftijd: 4 - 14 jaar, weergevoelig: Nee, museumkaart: Onbekend, rookbeleid: Verboden te roken. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat. Geachte bezoekers de Ontdekhoeken zijn in de voorjaarsvakantie gewoon geopend conform de regionale vakantie planning. Op donderdag 21 en vrijdag 22 april vond in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam de derde editie van Nederland innoveert kortingscode stelcomfortshop (NLi) plaats. Meer informatie, nieuws 3, weekeinde VAN DE wetenschap. Girlsday is een initiatief van vhto, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek, om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta. Melding verbergen, meer info. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor. Ontdekhoek, zwolle en andere kortingen mist!

Donderdag: open voor particulier bezoek van.00 uur tot.00 uur. Ontdekhoek was aanwezig op TechniekRijk 2016 Fontys Hogeschool! Wij hopen zo snel. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld.

Vitamin advice shop kortingscode, Spotify cadeaukaart korting, Centerparcs korting belgie,