dal voordeel anonieme ov chipkaart

Hilversum en begin 2017 zijn hier alle lijnen richting Utrecht aan toegevoegd en kan je dus ook vanuit Woerden, Leiden, Breukelen, Amsterdam Bijlmer. Je kunt via deze pagina de actie kopen. Het gaat hier niet om tienduizenden mensen. Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein. Wanneer je op saldo reist, wordt bij het inchecken een instaptarief van je saldo afgeschreven. Voorlopig eenmalig, een Dal Voordeel abonnement geeft recht op én jaar lang 40 korting tijdens de daluren. Je kunt dan gebruikmaken van leeftijdskorting als je op saldo reist. Al helemaal bij het actiebedrag van 29 legt NS woordvoerder Hessel Koster uit. Basistarief, het basistarief is het tarief dat je betaalt bij het gebruik van het openbaar vervoer, ook vaak aangeduid met de term opstaptarief of vaste voet. Je hoeft hier niets voor te doen.

dal voordeel anonieme ov chipkaart

Zo is het instaptarief op sommige lijnen van Connexxion in Zeeland 10 en op een aantal lijnen van Bravo in Brabant. Als je het product al op je kaart hebt staan, kun je dit bij een balie van je vervoerder om laten zetten. Bij het uitchecken wordt krups nescafe dolce gusto aanbieding het instaptarief teruggestort en worden de gereisde kilometers in rekening gebracht. Maar ik sluit niet uit dat we dit vaker gaan doen, het is een logische doelgroep legt Koster uit. De check-in is bepalend voor het tarief van de volledige NS-reis, mits er niet langer dan 35 minuten tussen uit- en weer inchecken zit. . Hoe hoog is het basistarief? Met ingang van 4 september 2017 zijn er weer twee nieuwe uitbreidingen; De IC Direct tussen Rotterdam en Schiphol en het traject Zwolle - Groningen. Anders krijg je de korting niet. .

Hoe hoog is het instaptarief? MyOV is een van die initiatieven met als doel reizigers te informeren en te verleiden om rustiger treinen te nemen. Hieronder zie je de huidige instaptarieven.