korting openluchtmuseum arnhem burgers zoo

een Jaarkaart Parkeren Abonnementhouders kunnen voordelig parkeren door een jaarkaart. Met de combikaart kun je beide parken, binnen vijf dagen, met een mooie korting bezoeken. In 2019 bezoekt u gratis. Voordelig, met een jaarabonnement bezoekt u Burgers' Zoo het voordeligst. Ontdek het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, waar de geschiedenis dichterbij komt, nu voor maar 17,50 per persoon. Apenheul, kröller Müller, nemo, ouwehands, julianatoren, wildlands. Voordelige verlenging van een abonnement, wanneer u abonnementhouder bent en u binnen drie maanden na het verloop van uw huidige abonnement verlengt, krijgt u 10 korting. Denk je erover een, museumkaart te kopen? Een hele dag uit voor maar 17,50 per persoon! Het Avonturenland en de Klimtuin zijn buitenspeeltuinen, terwijl de Kids Jungle volledig overdekt is voor als het regent. Hiervoor kunt u het hele jaar gratis parkeren. Binnen buiten spelen, in Burgers Zoo zijn maar liefst drie speeltuinen, waar uw kids heerlijk buiten en binnen kunnen spelen.

De jaarabonnementen zijn persoonsgebonden en zijn geldig van de aankoopmaand tot en met het einde van dezelfde maand in het jaar erna. Kinderen ontvangen de Kids Zoo, dat vol staat met leuke weetjes! Voor maar een paar euro meer heb je een. Ongeacht leeftijd Zijn er nog vragen en/of opmerkingen? Wanneer u uw abonnement verlengt krijgt u een speciale korting die op kan lopen tot wel. Bezoek het ruim 80 voetbalvelden grote museumpark waar de boerderijen, huizen en grachtenpanden zijn achtergelaten precies alsof ze nog bewoond zijn.

Horlogeloods nl kortingscode
Paintersworld kortingsbon

Een combikaart voor beide parken kost 35,65 (volwassenen) en 30,10 voor kinderen. Lees gratis ons magazine, abonnees ontvangen 6 maal per jaar het magazine ZieZoo voor volwassenen. JaNee Hoeveel abonnementen wilt u aanvragen? U heeft uw abonnement al na drie bezoeken terugverdiend! . Het is daarbij mogelijk om de kaart ook te registreren op én extra pas, mits die extra pas is van een partner die op hetzelfde huisadres woont. Abonnement 2 Naam abonnement 2 * Geslacht abonnement 2 * ManVrouwZeg ik liever niet Abonnement 3 Naam abonnement 3 * Geslacht abonnement 3 * ManVrouwZeg ik liever niet Abonnement 4 Naam abonnement 4 * Geslacht abonnement 4 * ManVrouwZeg ik liever niet Abonnement 5 Naam. Combikaarten zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar (beide kassa's te verkrijgen). Abonnement, met een abonnement kunt u het hele jaar door Burgers' Zoo bezoeken. Bij 3 bezoeken bent u met een jaarabonnement al voordeliger uit. Combi-kaart Openluchtmuseum en Burgers Zoo Burgers' Zoo en het Openluchtmuseum liggen vlak naast elkaar aan de noordrand van Arnhem.

Oorkappen-shop.nl kortingscode
Huttenheugte kortingscode
Apple watch studenten korting