korting opera gent

Altijd al eens een groep toeristen willen gidsen door Brugge? Je bent nooit te oud om bij te leren! Of is een job als host/hostess op een toeristische bestemming toch echt iets voor jou? De Notenkraker, het Zwanenmeer, Romeo en Julia, Marie Antoinette en, sleeping Beauty. De Family Card is verkrijgbaar aan de kassa van jouw Kinepolis bioscoop voor slechts 50,50 en geeft recht op 5 filmzitjes voor films met het 'Familie' label. Contacteer ons voor verdere info en reservaties via.

Cash betalen ter plaatse en betaling via overschrijving zijn gratis. VIP Formules, beleef onze concerten als, vIP! Want met de Family Card kunnen niet alleen de kids, maar ook hun ouders, grootouders en alle andere volwassenen met een jong hart aan kindertarief genieten van alle familie films. De begeleider geniet van gratis toegang. Met, the Best of Musicals en, a Night at the Opera brengen we alle hoogtepunten van deze kunstvormen op 1 avond. Online via deze link, bespreekbureau kortingsbon prins heerlijk Tickets Gent, telefonisch:, aan de balie: Sint-Baafsplein 17, 9000 Gent. De formule kan je boeken voor 1 tot 8 personen op de volgende concerten: Kortingen. Op je concertticket staat op welke manier de hotelkorting verkregen kan worden.

Personen met een visuele beperking: tickets aan 5 euro. Betaalde tickets kunnen niet omgewisseld of terugbetaald worden.

Freesjes.nl kortingsbonnen, Nuon bellen voor korting,