korting op treinkaartje met ov kaart

tal boeketcadeau.nl kortingscode personen: 1 Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: Alle treinen behalve Thalys Link: Blokker treinkaart actie Opmerking: Op site en in de Kruidvat winkels aan te schaffen. Bestellen kan via: /Lentetoer, treinpakkers (maart 2018 t/m zijn er weer NS Treinpakkers verkrijgbaar. Bij de aanschaf van meerdere exemplaren van bijvoorbeeld een Railrunner is bij de keuze tussen eenmalige chipkaarten en opladen op OV-chipkaarten een punt van overweging dat er in het eerste geval maximaal 4 tegelijk betaald kunnen worden, terwijl in het tweede geval elk exemplaar apart. Bij deze warme dranken mag u ook nog een gebakje met slagroom uitkiezen. Dat is maar 13,- per persoon.

Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen kosteloos meereizen en hebben hierdoor geen. Reizen met een e-ticket is vaak goedkoper dan reizen met de ov -chipkaart. Op het station kun je altijd nog een eenmalig treinkaartje kopen. Een treinkaartje kopen was nog nooit zo gemakkelijk als tegenwoordig.

OV -chipkaart - Wikipedia Reizen met de trein zonder ov -chipkaart

Verder is er bij NS nog een tussenvorm: men heeft het product al, maar specificeert bij de automaat dat men het wil gaan gebruiken. Ook kan men het vertrek- en/of aankomststation veranderen. Bekijk dan direct de Spoordeeluitjes van deze maand en bestel deze direct. Vervolgens kiest men eerst enkele reis, retour, Railrunner, ICd/ICE-toeslag of Overig. Verder worden buitenlandse passen met het Maestro -logo niet geaccepteerd. Voor 29,- bestelt u het Dal Voordeel abonnement en profiteert u een jaar lang van 40 korting in de daluren.