ov korting 65 plus

Meer over dit onderwerp. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Niveau: Waardering: 3,9 (168 stemmen verschillende soorten, de OV-chipkaart bevat een chip die u oplaadt met een saldo in euros. Het registratieapparaat beindigt uw trip. Als u tussendoor moet overstappen (zoals in het genoemde traject Utrecht-Breda hoeft u niets te doen. Wie van Utrecht naar Breda reisde met de NS, moest overstappen op het station van Den Bosch. En u kocht eenvoudigweg een enkeltje of retourtje Breda. Inloggen, annuleren, geef uw waardering: -/5, u kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Maak zo een eigen OV-chipkaartaccount aan: Surf naar de site van de OV-chipkaart. Wilt u nu inloggen? In andere gevallen juist weer niet.

PCHulp aanvragen, bekijk het lidmaatschap, auteur: EvA, gewijzigd: 14 november 2017. Standaard geeft NS geen korting. Als u die al heeft kunt u er binnen een dag en meestal binnen een uur een abonnement opzetten. De OV-chipkaart heeft ze vervangen. Zet een vinkje voor, ik ga akkoord met de voorwaarden. Om dit te vermijden kunt u overwegen de OV-chipkaart automatisch te laten opladen.

Hij kost daar 7,50 euro. Tussen verschillende vervoersmiddelen, als u reist met verschillende vervoersmiddelen, moet u altijd in- en uitchecken bij een overstap.

Korting ahoy
Kortingsvoucher wijnbeurs
Kortingscode h&m viva forum