korting theater aan de schie

uit de jaren 70 herbeleven. Wij denken ook graag mee over extras, zoals een diner of borrel. Van voor 32,- 16,-, direct naar, rotterdampas app, de Rotterdampaswinkel. Home, acties, theater aan de Schie, helaas! En de voetjes gaan zeker van de vloer met hits als 'When Will I see You Again' en 'Dirty Ol' Men'. Voorwaarden: vooraf reserveren is niet mogelijk.

Vanaf twintig personen kunnen wij u vaak een groepskorting verlenen. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. De Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011 PV Rotterdam, tel: 14010, openingstijden. Voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar hanteren wij bij de meeste jeugd- en familievoorstellingen gereduceerde toegangsprijzen. Bij acties en kortingen zijn de volgende regels van toepassing: niet geldig voor reeds gekochte kaarten; er wordt geen restitutie verleend; niet geldig in combinatie met andere acties. Ajetoschiedam, duur van de actie, deze actie is geldig van t/m Direct naar, rotterdampas app, de Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011 PV Rotterdam. CJP pas, Studentenpas en 65, houders van een CJP pas, studentenpas en mensen ouder dan 65 jaar krijgen korting op de toegangsprijs van vrijwel alle voorstellingen. Van voor 16,- 8,-, waar, wanneer zo 16 jul om 14 en 16 uur.

Kindprijs, onze jeugdvoorstellingen zijn geschikt vanaf 2 jaar. Leerlingen van het Voortgezet Onderwijs of studenten (tot 25 jaar) betalen, op vertoon van een leerlingen- of studentenpas, slechts 10,00 toegang ongeacht de normale toegangsprijs van de voorstelling. Van voor 34,- 17,-, direct naar, rotterdampas app. De Three Degrees live! De gereduceerde entreebewijzen zijn alleen geldig in combinatie met en op vertoon van bijbehorende pas en/of legitimatiebewijs. Gaan we je zien? Vraag je vriend(inn)en mee, moedig deze macho's aan en kijk je ogen uit! Let op: voor elke persoon die het theater bezoekt dient een toegangsbewijs gekocht te worden. Bij controle dient u deze te tonen. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld.

Korting theater aan de schie
korting theater aan de schie